Din tăcerea gândurilor


…..&&&&&…..

Există o lume complexă în fiecare dintre noi. Mii de şoapte, strigăte, nemulţumiri, frământări, dorinţe, glasuri, se înalţă ca un rug spre cerul inimii. Unele dintre ele, cu pumnii ridicaţi spre cer, altele cu ochii înlăcrimaţi, fiecare îşi descarcă oful spre cerul numit: INIMĂ. Există mii de şoapte, o lume în care vocile se învârtesc în jur. Mă întreb, pe care dintre ele să le urmez? Care îmi vor binele, pe care să o aleg? Care este motivaţia dintre dorurile inimii care ne copleşesc?

E fantastic când ştii că te poţi mobiliza pentru cineva, că eşti apreciat ca om, ca fiinţă umană şi nu ca obiect, Este important respectul ce există din interacţiunea umană, lipsită de scopuri imediate, ori mascate de dragul unei false politeţi. Luptăm în viaţă pentru multe scopuri, luptăm pentru examenul final al sorţii. Pentru mine fiecare examen înseamnă un cumul de emoţii şi, nu mă refer în mod special la o diplomă, aceea hârtie în care îţi sunt recunoscute abilităţile,  ci mă refer la o luptă cu propriile limite unde intervine spiritul de autodepăşire. Pentru fiecare etapă în parte este necesară o motivaţie şi cum fiecare motivaţie cere şi un test spre finalul ei,   nu pot decât să mă pregătesc pentru acel final, spunându-mi să nu privesc înapoi.

Hei, dar parcă inima ar cunoaşte aceste limite dintre trecut/prezent, prezent / viitor… şi cum ar putea să treacă nepăsătoare prin viaţă…?

Am fost înconjurată de persoane minunate care mi-au dat în continuare curajul necesar ca să înaintez pe acest minunat drum. Este motivaţia prin care au pus motorul vieţii mele în mişcare, dar aşa cum am spus… orice motivaţie cere şi un examen… Uneori mă tem că nu îl voi reuşi…

Prin tine exist eu, un suflet rătăcit printre amintiri, printre doruri, frământări, suspine, lacrimi dar şi bucurii. 

…..&&&&&…..

 

Reclame

Pentru comentariile care nu sunt la subiect cu postările noastre, vă rugăm să folosiţi pagina de contact sau "Aspiratii – Chat". Vă mulţumim !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s