Însemnări


Alerg spre inima ta. Acolo am găsit înmugurind speranța
……….

Palmele tale îmi păstrau lacrima, pierdută în flăcările suferinţelor.
……….

Poate cu adevărat tu nu exişti, ci Dumnezeu îmi zâmbeşte prin tine.
………..

E ultimul tango sau poate cine ştie cât vom dansa pe ringul vieţii în doi…În cercuri de lumină se îmbracă zarea şi dănţuiesc coroane în culori, să mângâie cu cântec primăvara.
E poate ultimul dans, o, rege peste gândurile mele. Tu mă-nfrăţeşti cu floarea din grădină, cu pasărea pe ram care suspină şi mă îmbăiezi în recele izvor.
Mă mângâi, când la ceas de noapte se înalţă gândul meu pătrunzător, să-ţi caute nebun a tale şoapte… şi mă cuprinzi în braţe cu mult dor.
Mă urmăreşte gândul că într-o zi voi fi a ta sau cine ştie, poate dincolo de stele. Doar tu ştii dorul a mi-l alina, tu îmi prefaci durerea în mângâiere.
……….

Erau atât de mulţi călători pe peronul de la gară. Fiecare cu mâini ocupate de bagaje, doar noi ne ţineam unul pe celălalt şi între noi era o inimă. Inima ta pe care o strângeam la piept ca să nu se piardă printre oamenii grăbiţi, cu feţe necunoscute… Şi trenul şuiera a grăbire…
…………

De câte ori eram tristă, mă gândeam la tine şi te simţeam lângă umărul meu. De câte ori eram fericită, te simţeam în inima mea şi te iubeam.  Nu voi regreta dacă într-o zi voi pleca, am toată veşnicia să mă gândesc la tine. În braţele tale am aflat zborul, zămislindu-mi aripi, tocmai când credeam că pierdusem orizontul

 

Reclame

Pentru comentariile care nu sunt la subiect cu postările noastre, vă rugăm să folosiţi pagina de contact sau "Aspiratii – Chat". Vă mulţumim !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s