L.G.Janik – Un altfel de gând…


gând

 – Ca să vorbesc despre iubire, trebuie mai întâi să-mi întreb inima. E singura care nu minte !

– Cei mai mulţi oameni se simt singuri, deoarece sunt lipsiţi de dragoste şi înţelegere.

– Fără dragoste ar fi existat doar un crater, pe locul numit INIMĂ.

 – Mă acopăr cu aripa iubirii, să nu mă cunoşti în momentele de ură, căci vei sti atunci ce-i iadul. Nici măcar eu nu mă cunosc…

 – Doar iubirea ne mai ține în frâu de-a infaptui răul.

– A vorbi despre iubire, înseamnă a-l dezvălui mai întâi pe Cel care ţi-a dat viaţă şi, apoi pe tine. Fără iubirea Lui n-am fi ştiut ce-i dragostea. N-ar fi existat poeţii, artiştii, pictorii, scriitorii, mai cu seamă nici iubirea de mamă.
Fără EA, n-am fi avut un Renoir, Picasso,Van Gogh, Leonardo Da vinci, dar nici un Schakespeare sau Gioconda şi multe alte pietre de aducere aminte, care reprezintă puntea de legătură dintre trecut şi prezent. Iubirea este aceea stare a inimii care te înalţă şi tot ea te coboară, dar totdeauna te încurajează în cele mai dificile momente din viaţă.

 – Persoanele pe care le-ai iubit cândva, oricât de mult rău ţi-ar face, nu le poţi urî. Îți devin indiferente pe parcursul vieţii.

– A iubi caracterul cuiva, chiar dacă nu-i cunoşti fizicul, înseamnă că l-ai acceptat aşa cum este. Cu calităţi, dar şi cu defecte. Cu bucurii şi cu tristeţi, succese sau insuccese, cu micile lui nebunii, pentru că tocmai acestea te fac fericit, sau mai cu seamă trist când nu e lângă tine. Bucuria lui îţi dă motiv de bucurie şi mulţumire interioară. Succesele lui îţi dau aripi să înaintezi, iar suferinţa lui te ajută să-ţi modelezi caracterul. Tristeţea te îndeamnă să preţuieşti orice clipă petrecută împreună, iar micile lui nebunii te învaţă cum să trăieşti.

 – Fără tine, n-aş fi cunoscut nicicând ce-nseamnă dorul !

16997822_460012624329778_4287820990804505804_n

Reclame

Pentru comentariile care nu sunt la subiect cu postările noastre, vă rugăm să folosiţi pagina de contact sau "Aspiratii – Chat". Vă mulţumim !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s